Martisoare inedite, romanesti si frumoase sau Sa spunem Nu kitchiurilor!

Anul asta mi s-a parut teribil la capitolul martisoare si cadouri in general. Se pare ca lipsa de bun gust a dominat piata printr-o multime de brizbrizuri kitchioase made in China sau plasticarii urate made in….nu se stie unde.
Asa ca satula pana in gat de oribilitati care ar trebui sa se dea gratis, nu sa aiba si tupeul sa ceara bani pe ele, m-am gandit sa va recomand 2 fete cucuiete, romancute de ale noastre cu talent la handemade.
Prima este ArtLumi, o simpatica, cu degetele agere si gust pentru frumos.  Ea picteaza tablouri, cufere, cutiute, periute dupa cum ii dicteaza imaginatia sau cum isi exprima clientul dorinta. Asa ca, daca vreti ceva cu adevarat frumos si nu vreti sa dati gres, va recomand cu caldura sa treceti maine prin curtea palatului Sutu (vis-a-vis de Coltea ) la targul de handmade, unde o veti recunoaste dupa cutiute si dupa tabla pe care scrie caligrafic Art Lumi. Dar daca maine nu ajungeti pe acolo, puteti sa ii dati comanda direct pe Facebook.
A doua romancuta creativa, cu bun gust si pasiune pentru lucruri migaloase se numeste Irina Grapa. O puteti gasi pe pagina sa de facebook, unde primeste comenzi. Face lucrusoare la comanda, dar cu amprenta personala si nu se lasa pana nu este ea insasi multumita de ceea ce ii iese din mana.
Deci  nu mai dati banii pe prostii, ci luati martisoare handemade la iubi 😁.
Art Lumi
Irina Grapa
Facebook Comments

2 Comments

  1. O stiu pe Lumi si nu numai ca face lucruri magice cu manutele ei, ci isi pune tot sufletelul ei in munca ei, si mai ales face totul cu foarte mult din drag. Este un om de-a dreptul special si foarte talentat.Te pup dulce, Lumi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *