2% din impozitul pe venit – partea a doua 2014

       In fiecare an , pana pe la sfarsitul lunii mai, avem sansa sa facem o diferenta, sa intoarcem niste bani care nu intra in buzunarul nostru , asupra carora nu avem control si unde nu exista transparenta. Asa ca , in loc sa lasam acesti bani sa intre la taxe si impozite, mai bine ne mobilizam si ii donam unei cauze care are nevoie de ajutor si cu care rezonam. Este o modalitate de a ajuta , fara sa ne destabilizam bugetul, chiar daca avem un salariu mic , si fara a strange cureaua. De ce spun asta? Pentru ca acei bani au doar 2 cai : se pot duce la taxe si impozite , sau pot fi donati. Dar , in orice caz bani nu vor ramane in buzunarele noastre.

Acum doua zile v-am propus cateva ONG-uri pe mediu, astazi vin cu încă o propunere:
  • Asociatia Salvati Bucurestiul : s-a infiintat pe 23 ianuarie 2008 prin decizia Judecatoriei Sectorului 4. De la bun inceput putem afla ce au facut pana acum : ”
    Am contribuit la modificarea legii urbanismului, astfel incat sa nu se mai poata construi in cartiere cu case imobile de 10 etaje, care uratesc orasul si sufoca traficul. Date despre manifestatiile, conferintele si declaratiile de presa pe acest subiect pot fi gasite aici . Am castigat 28 de procese impotriva primariilor din Bucuresti. Am salvat de la construire 7 hectare din Parcul Tineretului. Am impiedicat construirea unui bloc de 13 etaje langa Gradina Icoanei si Scoala Centrala. Am salvat de la demolare cladirile din Sos. Kiseleff nr. 45. Intervenind de partea primariei, am castigat procesul impotriva unor privati care cereau primariei 20 milioane de euro. ” . De asemenea vedem ca au castigat numeroase distinctii , iar pe pagina de proiecte gasim multe informatii interesante. Pentru informatii pentru donatie 2% click pe link 

Orice ati alege , va rog sa aveti in vedere ca dealine – ul acestei donatii este 23 mai 2014. 
        Spor la donat !

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *