De Craciun fii mai bun, nu taia un pom

 Iarna am mereu o strangere de inima cand incep defrisarile de Craciun. Ma intristez sa vad cati braduti sunt scosi din mediul lor  sa moara lent in case, impodobiti de sarbatoare si, inevitabil, sfarsesc la gunoi. Iar Romania oricum nu sta bine la capitolul paduri si aer curat. Asa ca, anul asta va propun ceva diferit: in loc sa curmati o viata de puiet, sa ajutati la nasterea unuia. In felul asta contribuiti la impadurire, micsorati poluarea si reduceti numarul de taieri. Deci, iaca fapta buna de sarbatori 😊.
Daca va incanta perspectiva, aflati ca cei de la Mai Mult Verde au demarat o campanie minunata de Craciun: fa cadou un copac. Donand o suma intre 10 si 150 lei, dupa posibilitati, puteti oferi sansa unui copac sa creasca, ajutandu-va la randul lui prin reducerea cantitatii de dioxid de carbon din atmosfera,  reabilitarea zonelor desertificate, a celor afectate de inundatii si alunecari de teren prin actiuni de împadurire. In plus este un cadou inedit, care va insemna mai mult decat un kitsch made in China. Personal stiu multi oameni care s-ar bucura foarte mult de el. Si, ca sa vedeti ca cei de la Mai Mult Verde sunt seriosi, veti primi periodic vesti si fotografii cu puietii cumparati 😊, plantati si ingrijiti cu drag. De asemenea, echipa va va tine la curent cu desfasurarea actiunii si locurile unde copacii vor prinde radacini.
Sper ca v-am convins. Eu particip, caci sunt tare incantata de idee. Proiectul il vedeti intreg dand click aici: sume, proceduri, cont si alte detalii. Impadurim de Craciun! 😊
10442438_10204514401455144_7448015157329713509_n
Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *