24 septembrie curatenie in toata tara! Let’s Do It, Romania

Dragii mei, ma bucur sa va prezint un eveniment foarte pe sufletul meu, care se intampla in fiecare an pe 24 septembrie: Let’s Do It, Romania organizeaza o zi de curatenie nationala. De cativa ani s-a reusit o foarte buna mobilizare a oamenilor in diverse zone ale tarii de unde s-au strans saci de deseuri. Cu fiecare editie, numarul oamenilor s-au inmultit si evenimentul a capatat amploare. Cei de la Let’s Do It, Romania au scos si o aplicatie prin care putem semnala gunoiul lasat neregulamentar, iar ei  semnaleaza mai departe autoritatilor si acestea strang gunoiul. Despre ea am scris pe larg aici.

Acum, cu ajutorul aceeasi aplicatii putem vedea punctele in care se va face curatenie pe 24 septembrie si putem sa ne inscriem si sa participam unde ne este mai la indemana. De asemenea, ne putem inscrie si pe site-ul lor www.letsdoitromania.ro . E a cincea editie and still going strong. Multe personalitati din viata publica sprijina acest proiect minunat (click pe numele lor pentru testimoniale): Zdob si Zdub, Carla’s Dreams, Cornel Ilie (trupa Vunk) Delia. De ce sa participam? Pentru ca daca nu noi, atunci cine? Pentru ca avem nevoie de un mediu curat si sanatos pentru noi si pentru copii si animalele noastre. Pentru ca munca fizica da satisfactii sufletesti si face bine si psihic. Pentru ca prin puterea exmplului putem influenta si alti oameni si astfel cercul celor care au grija de natura in care traiesc se mareste. Pentru ca putem 😉.

So, inscrierea se face astfel: descarcam aplicatia de aici pentru IOS si de aici pentru Android, apoi alegem zona pe care vrem sa o curatam. Inscrierea se poate face si pe site-ul lor direct, click aici. Daca sunteti singur si vreti sa mai gasiti pe cineva sau sa intrati intr-0 echipa, dicutiile se poarta pe pagina de facebook a evenimentului, unde am vazut ca organizatorii raspund foarte repede: click aici. Deci tineti minte: 24 septembrie 2016, intre orele 9:00 si 15:00. Spor la curatenie! 💪

 

Facebook Comments

One Comment

  1. Pingback: Oferta de job in echipa Let’s Do It, Romania – korydeea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *