Decorare: rapid si ieftin

Aveam nevoie de ceva in care sa tin niste trandafiri uscati plini de amintiri frumoase. Dar ceva care sa arate bine, sa decoreze frumos camera si sa ii puna in valoare (pe ei, pe trandafiri ๐Ÿ˜€)

Gasisem pe Pinterest niste idei: borcanele cu forme interesante, sticlute faine si alte asemenea. A doua zi ne-am dus in Pepco si am gasit ce voiam la 20 de lei. Poate ca eram in faza zgarcita, nu zic nu ๐Ÿ˜€, dar nu am vrut sa dau atat pe un simplu borcan infasurat cu sfoara -borcan ce in piata probabil era 5 lei ศ™i sfoara vreo 3. Iar borcan oricum aveam acasa. Si sfoara. Asa ca am plecat acasa. Si urmatoarea zi cand m-am trezit am vazut minunatia asta in casa, facuta de iubitul meu (un om tare creativ si talentat ๐Ÿ˜Š)

IMG_20170418_225057

IMG_20170418_225012

Deci: un borcan normal, niste sfoara care se infasoara dupa bunul plac si un pic de prenadez si gata treaba. Ieftin, frumos, facut dupa ย gustul personal, ca sa nu mai zic de bucuria lucrului iesit din propria mana. Plus ca am reciclat creativ un borcan. ๐Ÿค“ I just loooooove it!

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *