Evadare in Oriental

In primavara am fost cu o prietena la Shiva Coffee and Tea. Aveam chef de ceva special, racoros si cu bunatati. Am cautat pe Bucharest City app (despre care am scris aici – apasati pe verde) un local mai deosebit si l-am ales pe acesta.

A fost perfect: aerisit, cu interior oriental, misterios dar si cu o terasa cu canapele confortabile, la inaltime, inconjurata de verdeata. Meniul e atat de plin de bunatati incat ne-am hotarat greu (click pe verde ca sa vedeti ce vreau sa spun). Intr-un final am ales doua ceaiuri minunate (am uitat cu desavarsire cum se numeau, dar gustul genial ma bantuie si azi). Am primit si niste biscuiti interesanti la ceai. Am vazut ca au si narghilele cu o multime de arome, dar cum eu sunt fosta fumatoare, am preferat sa nu tentez soarta 😌 – aici aflati cum m-am lasat de fumat si de cat timp. Servirea a fost prompta, stafful politicos.

A fost o experienta frumoasa, inedita. Merita incercat. Din pacate am uitat sa pozez terasa, am facut doar in interior cateva poze. Dar va las sa o descoperiti. Voi ce recomandati?

edf

1494220809711

edf

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *