Green Report la Roaba de cultura

IMG_20170808_233511

Aseara, provocarea acceptata de cei de la Green Report s-a terminat cu un eveniment frumos la Roaba de cultura in Herastrau. Au fost diverse standuri foarte interesante: standul gatit sanatos din produse vrac adunate de prin piete, unul de facut rețete pentru curatenia casei si igiena personala, alt stand cu limonada si bere artizanala si standurile care m-au cucerit pe mine – cele cu sacose de textile de la Atelierul de panza, cele cu saculeti de produse si sticle de apa din otel inoxidabil de la Alternative, produse din hartie reciclata de la Papeliere, iar sub umbrela Wunderkraft niste produse faine de design responsabil. 🤗

korydeea

Eu am participat activ la standul de DIY si am fost incantata sa descopar o comunitate minunata de oameni calzi, creativi, conectati la natura si carora le pasa de ce lasa in urma! Ma simt atat de norocoasa ca i-am cunoscut, am interactionat cu ei, am aflat informatii noi si mi-au dat energie pozitiva.

bdr

Am tot spus, dar mi s-a parut așa fain, ca nu ma pot abtine sa nu repet: mi s-a indeplinit un vis! Anul trecut aflam de la diverse vloggerite din alte parti ale lumii de provocarea iulie fara plastic si ma avantam singura in ea, incepandu-mi tranzitia catre un stil de viata low waste. Si imi doream sa fie cat mai multa lume de langa mine implicata, sa se creeze o comunitate. Anul acesta dorinta mi s-a indeplinit: au fost cateva proiecte diferite care au incorporat ideea de iulie fara plastic prin asumari personale si diverse evenimente conexe, printre care unul pus pe picioare de mine, plus încă două prietene și unul la care am fost invitate să participam.

bty

Am filmat cateva minute de inceput de eveniment de la Roaba de cultura. Si vreau sa va multumesc din suflet celor care ati venit, care ati vorbit cu mine și care ma urmariti. M-ati umplut de speranta si optimist. E cea mai faina comunitate pe care am intalnit-o vreodata!

Facebook Comments

One Comment

  1. Pingback: DIY: Solutie naturala de sters praful – korydeea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *