Instalatori, oferim neseriozitate

Aveam nevoie de instalator pentru lucrare in toata casa. Si am preferat sa cautam o firma de instalatii. Asa ca am gasit una, am sunat, am povestit despre ce e vorba.

A doua zi au venit doi tinerei cu o mare trusa de scule. S-au plimbat ei prin toata casa cu un aer preocupat in timp ce prietenul meu le explica ce aveam nevoie. Nu au stat mai mult de 5 minute, iar la final ne-au cerut 40 de lei pentru deplasare (desi la telefon nu a fost vorba de nicio taxa de deplasare, dar i-am dat pentru ca ni s-a parut ok sa fie platiti pentru drum) si a ramas sa ne sune dupa ce vorbesc cu seful lor, pentru a ne comunica pretul.

A trecut o zi, a trecut a doua zi – nimic. Pe la jumatatea celei de-a doua zi, a sunat prietenul meu la firma. Acolo, “sefu'” nu avea nicio idee despre lucrare: ” Ummm…aaaa… Stati sa sun baietii si va sun inapoi in 5 minute”. Au trecut 3 zile si nu au mai dat niciun semn de viata. Evident ca nu i-am asteptat pe ei si am apelat la altcineva. Dar am zis sa le duc “faima” mai departe, ca sa nu se mai incurce si altcineva cu ei, avand in vedere cat de seriosi au fost….not! So: firma de numeste instalator 365 si i-am gasit pe siteul asta (click pe verde), telefon: 0731 862 891. Ma buseste rasul cand vad ca au telefon de urgente: ce-i drept vin urgent sa ia banii, dar la munca nu ii mai vezi. Nu ii recomand deloc!

descărcare

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *