Picnic, Solaris si o prietena buna

Ce se intampla cand ai prietene faine: eram in mijlocul pregatirilor in proiectul Iulie fara plastic si, sporovaiam despre asta cu Cami de la Diary of a beauty addict. Dupa o zi sau doua, ma trezesc ca imi face o surpriza minunata, spunandu-mi ca a vorbit cu cei de la Solaris si le-a spus despre proiect, iar ei vor sa isi arate sprijinul oferindu-ne niste pungute cu produse faine, pentru a le folosi ca premii la o tombola pe care eu, Emilia Mitroi si Simona Maria Pop de la Cutia  la de carton o puneam la cale entuziasmate (click pe verde pentru a ajunge la paginile lor).

cutiadecarton-iulie-fara-plastic-picnic-comunitar-8

Dupa ce mi-am adunat maxilarul de pe jos, am vorbit si cu Alexandra – marketing specialist la Solaris – o persoana foarte faina si cu care am comunicat minunat. Si, asa, in cateva zile am primit coletele cu bunatati: ulei de cocos, ulei esential de lamaie, unt de arahide, doua tipuri de faina sanatoasa, toate, toate ambalate in sticla, hartie si fara plastic. Cea mai mare dorinta a noastra a fost indeplinita: ambalaje reciclabile, sustenabile.🤗

cutiadecarton-iulie-fara-plastic-picnic-comunitar-14

Picnicul a fost intr-un loc foarte fain si plin de verdeata – Gradina din Gura Siriului, iar gazda ne-a fost Crina Cranta – initiatoarea unor proiecte frumoase care au in centru conectarea la natura, un stil de viata responsabil, comuniunea intre oameni.

Am avut masa plina cu bunatati, evident neambalate in plastic, diverse activitati interesate (imprimarea textila cu ajutorul florilor), iar tombola a incantat de-a dreptul vreo 15 oameni care au vazut ca la Solaris gasesc alternative sanatoase, foarte gustoase, in ambalaje prietenoase cu mediul.

Din pacate eu nu am putut sa stau până la sfarsit. Insa Simona a stat, a scris un articol minunat si a facut cele mai misto poze. Ii gasiti articolul aici (click pe verde). Mi-am permis sa ii fur si eu cateva poze, asa, ca teasing. 😊

cutiadecarton-iulie-fara-plastic-picnic-comunitar-15

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *