Atelierul de panza

 

Fiindca tot propovaduiesc despre sacosele de panza, iata si un proiect misto legat de ele: Atelierul de panza,  al ONG-ului Viitor Plus, despre care am mai spus cate ceva si aici. (Click pe verde)

Misiunea Atelierului de panza este reducerea consumului de pungi de plastic si utilizarea deseurilor textile că materie prima in procesul de productie (adica implicare în procesul economiei circulare). Proiectul are ca angajati 30% persoane cu dizabilitati, iar de pe pagina lor aflam ca: “In Romania, somajul in randul persoanelor cu dizabilitati este de aproape 90%. De aceea e important sa existe masuri care sa incurajeze mentinerea si crearea de noi locuri de munca destinate acestei categorii.” Asa ca proiectul acesta are un impact pozitiv in mai multe domenii: mediu – peste 140.000 de sacose cusute alternative non-poluante ; social – locuri de munca pentru persoanele cu dizabilitati, platite fair; economic – prin taxe platite si asigurari sociale si incurajarea economiei locale prin achizitia de materie prima exclusiv de la furnizori din Romania. Mai multe detalii aici. (Click pe verde)

Si, pe langa toate acestea au o gama variata de sacosi din bumbac, veste, traiste, sorturi. Calitative, minunat facute si care pot fi personalizate dupa bunul plac. In plus, colega mea a primit sacosica intr-un plic de hartie, fara ambalaj de plastic 🌲, si cu o eticheta pe care scrie cine a facut produsul si cat a durat facerea sa. Ea a ales varianta nepersonalizata, dar puteti sa o faceti dupa placul inimii. Ii recomand cu drag.

 

 

 

Facebook Comments

One Comment

  1. Pingback: Shopping cu saculeti textili – korydeea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *