Bufnita de bronz cu puf de papadie – EmilyRay

Am mai zis si o mai spun, cand vine vorba de daruit cadouri, le prefer pe cele handmade, deoarece au o tusa unica, pot fi personalizate si calitatea nu m-am nemultumit niciodata. De multe ori caut pe breslo.ro  (click pe verde) si nu ies dezamagita.

Asa ca, si atunci cand a fost ziua uneia dintre prietenele mele, am apelat tot acolo. Voiam un bijou simpatic, care sa incorporeze dragostea ei pentru culoarea verde si sa sarbatoareasca unicitatea felului ei de a fi.  Si am gasit o bufnita de bronz, cu seminte de papadie montate in rasina pe “burtica” ei de la magazinul EmilyRay. Am plasat repede comanda, cu ocazia asta amintindu-mi ca mai cumparasem de la ei acum vreo doi ani si totul a fost impecabil. M-am inteles foarte bine cu mintea creativa din spatele bijuteriilor minunate, ba chiar a inteles dorinta mea de a nu folosi pe cat posibil plastic la impachetare (din cauza factorului poluator pentru mediu).

bdr

Cadoul a venit repede, impachetat cu grija si atentie la detalii. Calitatea produsului era cea cu care ma obisnuisem de prima data: minunata. Mi-a placut atat de mult incat era cat pe ce sa nu il mai dau….. shhhhh, ramane intre noi 😀. Si dorinta mea legata de plastic a fost satisfacuta: a venit doar cu o mica bucata de plastic cu bule, pentru ca bijoux-ul sa reziste la transport. Recomand cu drag magazinul EmilyRay de pe Breslo – click pe verde pentru a ajunge la ei – mai ales daca sunteti in cautare de ceva unic si foarte fain lucrat.

bty

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *