Snack bag de la Redu

,

M-am indragostit pe loc de snack bag-ul de mai jos cand l-am vazut postat pe pagina celor de la Redu. L-am comandat nerabdatoare si am si purces cu el in lume, la testat, iar acum sunt si mai indragostita de el.

Ce e el? La ce foloseste? Cum se poate comanda? Este un fel de mini sacosica textila, usurica, dar foarte calitativa, care are interior impermeabil si se inchide cu un arici sanatos si un nasture frumos. Este destul de mare, astfel incat sa incapa cativa covrigi de la patiserie. Imprimeul este absolut minunat, iar interiorul impermeabil face posibila transportarea unei game variate de produse. Se spala usor la masina, sau chiar si la mana.

Eu am fost cu el la o patiserie si am rugat-o pe doamna care vindea sa imi puna niste covrigi in el si mi-a pus fara nicio problema, chiar a fost incantata de snack bag. Am fost la 5 to go ( ca sunt aproape de job si tot experimentez pe dragii de ei  😅) si am luat de acolo niste biscuiti care erau neimpachetati si pe care i-am primit in el.  De la Mega Image am tot luat chestii in el: de la placinte, pana la merdenele fara sa intampin nicio rezistenta la casa. In plus, desi merdenele erau grasimoase un pic, snack bag-ul e impecabil. Am luat pana si fructe in el. Iar ariciul ala e atat de zdravan, incat nu curge nimic în geanta.

Sunt extrem de incantata de el. Il folosesc cu orice ocazie. Datorita lui am evitat o gramada de ambalaje: si pe cele de plastic (care polueaza extrem de mult mediul inconjurator) si pe cele de hartie (ca si asa nu excelam la capitolul copaci) si astfel am reusit inca o data sa nu cresc numarul deseurilor care deja este prea mare. E o modalitate usoara și chic de a fi în armonie cu natura si de a o proteja. Il puteti gasi aici (click pe verde) si comanda pe pagina de Facebook Redu (click pe verde) prin mesaje private. Merita din plin, il recomand cu drag.

Mai jos: pozele doveditoare, desi cele cu merdenelele au fugit pe coclauri si inca n-am reusit sa le aduc acasa, dar cum ajung inapoi unde le e locul, le si pun in postare. 😂😂

FB_IMG_1503594414327

Asta e poza de pe pagina Redu

bty
Ma lafaiam pe birou cu covrigii de la patiserie
bty
Si biscuitii de la 5 to go

IMG_20170907_235456

IMG_20170907_235259

Iaca si merdenelele de la Mega Image

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *