Atelier de reparat bijuterii

Aveam pe acasa cateva bijuterii stricate, printre care si inelul preferat. Si tot cautam un loc ok unde sa le repar si eventual nu in celalalt capat al Bucurestiului. Dorinta mi-a fost indeplinita cand am dat de Atelierul de bijuterii Cristian 2000. Nu suna foarte fancy si nici nu are un interior luxos, dar am fost tare multumita de munca domnului bijutier.

M-am dus de doua ori cu acelasi inel, pentru ca el e plin de pietre mici si mai maricele si eu sunt o “finuta”: l-am pocnit prima ora de perete, fara sa vreau, de mi-au dat lacrimile si mi-a sarit una din pietricelele mai mari. L-am dus la Atelierul de bijuterii si mi-a fost foarte frumos reparat, a strans chiar si celelalte pietre de aceeasi marime la locul lor ca sa nu pice. A muncit impecabil, si pretul chiar mi s-a parut ok. A doua oara, tot cu inelul meu preferat, am dat o labuta de birou de am vazut cum a si zburat una din prietrele mici – v-am zis ca sunt mega “indemanatica”. Asa ca am ajuns cu el iar la reparatii si mi-a fost facut impecabil. De atunci nu am mai avut nicio problema cu el.

Omul este priceput. Imi place ca e pasionat de munca sa si repara foarte bine. Mai am un medalion care are nevoie de mainile lui si ma voi duce cu incredere la Atelierul de bijuterii. Acesta se afla pe strada Drumul Sarii, nr. 117, sector 6, Bucuresti; telefon: 0723 543 208. Sugestia mea este sa telefonati inainte, pentru ca, desi programul este de luni pana vineri, de la 10.00 la 18.00, uneori e posibil sa fie inchis. Si daca ajungeti pe acolo, sa-mi spuneti cum vi s-a parut.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *