Crema antirid TrioVerde

Toata viata am avut tenul uscat, dar de cand am schimbat prefixul, parca si mai rau, mai ales in anotimpul rece. Asa ca am cautat o crema de fata care sa imi ofere mai mult ajutor in acest departament si, de ce nu, sa fie si antirid (v-am zis de prefix, nu? 😁). Am ajuns la farmacia Tei si am cautat o crema care sa corespunda nevoilor mele.

sursa foto

Am ales crema antirid de la TrioVerde pentru ca era in borcanel de sticla, naturala si romaneasca. Este certificata Ecocert. Ingredientele sunt foarte misto: unt de shea, ulei de argan, unt de cacao, ulei de cocos, ulei de ricin, ulei de catina, vitamina e. Eu o folosesc mai mult noaptea, in anotimpul rece si mi se pare ca ma apara de frig πŸ˜ƒ. Imi hidrateaza foarte bine tenul, care arata mai luminos; ma face sa par mai odihnita (chiar si cand nu sunt deeeloc πŸ˜…). Imi hraneste bine fata si gatul.

Nu se ia foarte usor din borcan, dar devine mai maleabila la caldura mainii, asa ca asta nu ma deranjeaza. Aveti grija sa nu o tineti la mai mult de 25 de grade si nici in lumina. Este potrivita pentru anotimpul rece si minunata pentru ten uscat. Mai multe informaΘ›ii gasiti aici – click pe verde.

Facebook Comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *