Oranjerie – sapun natural cu lemongrass si portocala

Sapunul acesta natural cu lemongrass și portocale a fost o surpriza placuta pentru prietenul meu. In primul rand pentru fata – el avand un ten gras – a fost foarte bun pentru curatare, a lasat pielea catifelata si a stopat aparitia cosurilor. In al doilea rand, sapunul a fost minunat si pentru corp, ca gel de dus si pentru par, in loc de sampon, lasandu-l curat si frumos mirositor. A fost foarte multumit.

14974272854800122-item960x720

Poza asta minunata e de pe shopul AimeaBoutique

De data asta a comandat 3 sapunuri de pe site-ul Breslo (site-ul meu preferat plin de creatori romani 😊) de la magazinul AimeaBoutique (click pe verde pentru link spre shop). Nu e prima oara cand comandam de la Dana, iar comunicarea cu ea a fost mereu placuta si eficienta. Iar produsele ei respecta principiile mele: sunt netestate pe animale, vegane, 100% naturale si nu conțin ulei de palmier (ceea ce e wow, avand in vedere cat de nociv este pentru mediu – am scris aici de ce, click pe verde). Dar ce m-a incantat peste masura este felul in care a ambalat produsele: numai in hartie si carton, fara plastic, decat o foarte mica bucatica in care a fost un sapunel cadou. Un moment wow pentru mine, caci de obicei trebuie sa specific faptul ca nu vreau sa fie in plastic produsele.

bty

Atat de faina a fost impachetarea produselor.

Asa ca AimeaBoutique are recomandarea mea calduroasa pentru produsele calitative si admiratia mea pentru ca se gandeste la mediul inconjurator. Despre Oranjerie si efectele sale benefice puteti citi mai multe apasand pe verde.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *