16 decembrie in oras

Daca plictiseala da tarcoale sau pur si simplu aveti chef de ceva deosebit, pe 16 decembrie 2017, au loc 3 evenimente faine – doua in Bucuresti si unul in Iasi.

1) Organic Christmas – Green living festival:

Sursa foto

– de pe 16 pana pe 17 decembrie, de la ora 10, avem rasfaturi organice la Point (strada General Eremia Grigorescu, 10), bilet 10 lei pe zi. Mancare vegana, ceai si cafea organica, alinturi de portocala, muschi de padure, yoga, masaj thailandez, jazz, boluri tibetane si alte multe minuni, intr-o casa interbelica, frumos restaurata. Detalii aici (click pe verde)

2) Art Fashion Fair:

sursa foto

– pe 16 si 17 decembrie, la Bean& Dots (strada actor Ion Brezoianu, nr. 23-25, corp B) ne lasam inspirati si incantati de designeri si branduri exclusiv romanesti (haine si accesorii, obiecte de design interior, obiecte de design interior si produse organice). Designerii selectati ii gasiti aici , plus alte detalii (click pe verde). Bilet: 10 lei/ zi

3) si in Iasi, oamenii misto de la Redu, pun in miscare Bazar Solidar de Iarna, la Acaju (strada Sfântul Sava, nr. 15), intrare libera. Daca sunteti in cautare de cadouri cu impact pozitiv, designerii de la Redu va invita la această editie de iarna, unde puteti gasi tinute de sezon, haine si accesorii recuperate la preturi prietenoasa ai produse verzi marca Redu realizate din restul textile ( pe principiul nimic nu se pierde, totul se transforma). Se incurajeaza cumparaturile sustenabile in sacosa reutilizabila, pe muzica lui Cel Visător (click pe verde pentru link). Detalii interesante aici (click pe nelipsitul verde).

sursa foto

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *