Antirid pentru pantofi ๐Ÿ˜…

Azi am un post scurt si la obiect, despre un subiect fascinat: lustruirea pantofilorย ย ๐Ÿ˜‚. Dar sunt sigura ca fiecare avem macar o pereche de pantofi care merita rasfatata. Si pe care o cremuim, o ingrijim, o lustruim.

Mie mi se terminase crema pe care o foloseam si ma tot codeam sa iau alta pentru ca toate veneau in ambalaj de plastic. La un moment dat mi-am amintit de un mini clip vazut de curand care dadea ca alternativa…coaja de banana. Da, ati citit bine: coaja de banana. Asa ca am incercat si eu. Am luat coaja de banana si am dat cu partea alba, moale pe bocancii mei iubiti. Si acestia au prins viata iar, au aratat foarte bine, dupa dieta asta..veganaย ๐Ÿ˜‚ย . I-a hidratat, curatat si au aratat ca proaspat cremuiti. A lasat un pic de banana pe ei, dar am dat-o jos usor si rezultatul a fost unul fain.

So, recomand cu drag aceasta metoda nonconformista de lustruit pantofi. Incercati intai pe o pereche care nu e chiar precious, pentru a va convinge fara palpitatii. Evident nu e o metoda pentru pantofii din piele intoarsa sau din material textil. Mi-a placut ca a functionat si ca e o metoda foarte low waste, sau daca puneti coaja apoi in gramada de compost, e chiar zero waste.ย ๐Ÿ˜‰

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *