Perie copie Furminator

La un moment dat am luat o perie pentru pisici de la LIDL, o copie dupa Furminator la care vedeti o poza aici (click pe verde). Vazusem reclama la Furminator si voiam sa incerc, dar nu ma lasa sufletul sa dau peste 100 de lei pe ea si sa nu stiu daca merita. Am preferat-o pe cea de la LIDL care a fost in jur de 13 lei, nu mai tin minte exact pretul. Arata la fel, mai putin butonul ala din spate care elibereaza blanita adunata, dar nu ma deranjaza sa o scot cu mana.

Imi place tare mult peria: ia o gramada de par si lasa blanita curata și stralucitoare. Motanii mei o tolereaza mai bine decat pe cea anterioara (o perie obisnuita de la petshop). Cu un periaj regulat, nu ne mai impiedicam de blanita peste tot.

Curata chiar si firele de pe haine, covor si canapea. Singurul amendament e sa nu periati pisica prea tare, eu am facut asta la unul din motani fara sa imi dau seama si i-am lasat un peticel cheliuta in blanita. Dar i-am crescut la loc. E rezistenta si durabila, dintii nu se rup, asa ca o veti avea ani de zile.

O recomand claduros. Nu se mai gaseste acum la LIDL, dar daca urmariti cataloagele, sigur va mai fi. Poate fi ajuns cadou util pentru cei care au animale.

Facebook Comments

One Comment

  1. Pingback: Perie pentru scame si par de pisica – korydeea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *