Targul de Craciun

Am fost cu o prietena acum ceva vreme la targul de Craciun, de aici, din Bucuresti. Filmasem un pic să pun pe canalul de YouTube, dar cum imaginile aratau ca si cand in spatele camerei fusese o girafa spastica, am renuntat. 😂

Insa tot gandindu-ma la el, mi-am dat seama ca au fost cateva chestii care chiar merita menționate. Mi-a placut anul asta mai mult ca in alti ani pentru ca spatiul a fost mai mare si am avut mai mult loc sa ne invartim. Mi-a mai placut muzica (Vunk, Phoenix – cu noi membrii) si bradul urias care mi s-a parut ca arata chiar fain.

Dar cel mai fain mi s-a parut faptul ca au fost mulți creatori romani de handmade. Spre deosebire de alti ani, numărul de kitschosenii a scazut dramatic. De fapt nu am vazut deloc, dar poate mi-au scapat. In schimb am mancat cele mai bune dulciuri de la Casuta cu dulciuri: niste nuci si placinte OMG!!

Am vazut live cum se face sticla, am vazut o cutie de scule din ciocolata, absolut genial facuta, am tras cu ochiul la infrumusetarea unui joben steam punk.

Erau atat de detaliat facute! Wow

Am admirat globuri pictate manual, fuste si saluri tiganesti si am balosit pe langa niste ibrice de cafea din alama foarte misto lucrate.

 Foarte simpatice globurile astea de sticla

Si n-am putut sa nu trec pe langa casutele cu creme, sapunuri si ceaiuri naturale fara sa le miros sau sa le testez. Multe lucruri faine, chiar a fost interesant. 😊❄️

Mi-a placut ambalajul sapunurilor 😍

Si borcanelele de sticla de la creme ❤️

As fi luat cel putin doua 😅

Foarte faine lumanarile si felinarele

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *