O pisica imbulinata si Homer Simpson

Sursa foto pagina de facebook Remi

Imi place sa ofer cadouri de la creatori romani, de cate ori am ocazia. Pentru ca sunt unice, pot fi personalizate dupa pofta inimii, ajut economia locala si sunt calitative. Majoritatea persoanelor sunt incantate cand primesc ceva de genul si nu un produs in serie, care e “rece”, fara personalitate.

Asa ca, de Craciun am daruit tot un cadou handmade: un pui de Homer Simpson pentru un fan (adica o perna de decor). Si, desi cadoul a fost pentru un barbat, iar ei nu se dau pe spate dupa obiecte de decor, pernuta aceasta l-a incantat pentru ca intrupeaza personajul favorit. Iar eu am primit o pisica imbulinata cu brate lungi. 😁 Si am fost mega incantata de ea.

Pernele sunt de la Remi, a caror pagina de facebook o gasiti aici (click pe verde). Am dat un scroll pe pagina, am ales ce am vrut si apoi am vorbit cu creatoarea pernutelor. Am primit in cateva zile comanda si, pot spune ca arata mai fain ca in poze. Sunt tare misto lucrate, calitate ireprosabila si amuzante de privit 😋. Recomand cu drag Remi pentru un cadou nastrusnic sau o decorare personalizata a locuintei.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *