Unghii sanatoase

Multi ani sanatatea unghiilor mele nu a fost la cote maxime. Se rupeau usor, erau moi si lesinate 😂 si, dupa ce le dadeam de multe ori cu oja, fara sa le las sa respire, aveau o culoare nu foarte sanatoasa.

Am incercat tot felul de tratamente, care promiteau diverse efecte benefice pe care nu le-am vazut nici daca le cautam cu lupa. Pana la urma, pentru ca nu suportam sa vad mereu oja sarita de pe ele si pentru ca nu aveam timp si chef sa le fac, am renuntat la oja. Le-am taiat scurt, le-am pilit si am inceput sa le dau cat de des am putut si mi-am amintit cu cateva picaturi de ulei de tea tree (arbore de ceai). Procedeu repetat si la maini si la picioare.

Concluzia dupa un an: mega incantata. Unghiile mele si-au revenit, sunt puternice, cresc frumos si sunt albe. Sunt fix cum mi le-am dorit dintotdeauna, cu efort minim. Very happy. Acum nu sugerez ca toata lumea sa sa renunte la oja, nu stiu cate persoane ar face asta, dar sugerez sa lasati o pauza intre vopsiri 😀 si, in timpul pauzei sa le masati cat de des puteti cu ulei esential de tea tree (arbore de ceai). Poza before nu am, dar after iata dovada:

Da, stiu, sunt inegale, n-am talent deloc la a le da forma  😌

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *