Party pentru comunitate

Acum ca au venit zilele frumoase si calduroase, ne-am revenit si cu energia. Asa ca, daca aveti chef sa sarbatoriti acest lucru, ce poate fi mai potrivit decat un party pentru comunitate, la biblioteca Emil Garleanu. Si nu un party oarecare, ci unul cu un scop fain: unul din oamenii cei mai pozitivi si activi pe care am avut placerea sa ii cunosc, Emilia Priceputu (pe care o puteti cunoaste un pic in articolul acesta)   isi doneaza ziua de nastere pentru o cauza nobila – modernizarea bibliotecii.

Asta inseamna ca, daca doriti  sa ajutati la crearea unui spatiu interesant, cu perete senzorial si jucarii de calitate pentru ludoteca bibliotecii, sunteti invitati cu drag sambata, 17 martie, de la 10:30, la Emil Garleanu unde va fi muzica misto, oameni simpatici si, pe la 12:30, un tort delicios. Ca sa nu mai zic ca totul va fi servit in farfuriile eco, din tarate, Biotrem, plus bunatati de la Diana’s Candy Bar.  Iar in loc de cadou la party, puteti dona ce suma doriti pentru proiectul de care am povestit mai sus in contul Emiliei:

Nume: Emilia Priceputu
Banca: ING
Cont: RO62INGB0000999903656113
cu mesajul „Pentru biblioteca Emil Gârleanu”

Sau, in loc de bani se poate dona o jucarie, un contract la o firma care poate ajuta proiectul sa prinda viata, o prajitura buna, o jucarie sau un articol pe blog.

Si ca sa vedeti ca Emilia e serioasa, pot sa va spun ca deja l-a gasit pe arhitectul Razvan Lazar de la Addstudio care s-a oferit sa ajute pro bono cu partea de design, iar banutii stransi vor contribui la realizarea acestuia. Evenimentul cu toate detaliile il gasiti aici (click pe verde), unde va rog sa lasati si un mesaj pentru a confirma prezenta, nu de alta, dar e pacat sa nu prindeti un tort asa bun. 🎂

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *