Reciclare ochelari

Mama are o gramada de perechi de ochelari, care nu mai pot fi purtati. Si acum ca si-a facut o pereche faina, ne-am tot gandit ce sa facem cu celelalte. Nu voiam sa ajunga la gunoi, sa polueze si sa nu foloseasca nimanui.

Asa ca am cautat, am intrebat si au aparut cateva variante (doua in Bucuresti una in Cluj):

  • In Bucuresti avem optica Lensa (www.lensa.ro), pe care o gasiti in Afi Palace Cotroceni, Bd-ul Iuliu Maniu, nr. 7, corp A, SC.2, et. 1 sec. 6 Bucuresti. Puteti duce sau trimite rame in orice stare si acestea vor fi folosite pentru a repara alte perechi de ochelari. In schimbul lor veti primi pe mail un cod de reducere la ei in magazin. Am avut un schimb de mailuri pe aceasta tema si au fost draguti si mi-au explicat faptul ca folosesc cat mai mult din rame pentru a nu ajunge la gunoi.

  • Iar a doua optiune in Bucuresti este Optica Retina (click pe verde), aflata pe Calea Dorobanti, nr. 157, telefon 0722 615 998. Ochelarii vechi vor fi folositi pentru piese de schimb.

 

  • In Cluj, Optica Iris a avut la un moment dat un program pentru copiii defavorizati pentru care donau ochelari de vedere si despre care am aflat dintr-o postare pe facebook. La acea postare spuneau intr-un comentariu ca, desi campania s-a incheiat, accepta in continuare ochelari care pot fi adusi la sediul lor din Calea Manastur, nr. 13. Postarea o gasiti aici (click pe verde 😉), pentru a ajunge la site-ul lor click aici si il puteti contacta la telefon 0754 687 124.
Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *