Taraba virtuala – produse direct de la producatori

Una dintre cele mai faine aplicatii de telefon de pana acum este Taraba virtuala. De ce? Pentru ca, in functie de locul in care va aflati, va pune in legatura cu producatori locali care livreaza in zona. E un fel de targ online cu bunatati sanatoase, traditionale.

In aplicatia respectiva puteti vedea mai multi producatori, ce produse au in magazin cu poza si pret, indicatii speciale daca au (de exemplu comanda minima etc), profilul magazinului, poza cu certificatul produselor  si dispuneti si de un chat in care puteti vorbi cu vanzatorul (in care puteti, de exemplu, sa ii spuneti ca nu doriti impachetare in plastic 🌲😉). Dupa selectarea produselor veti avea de completat adresa pentru livrare, intervalul orar in care pot fi aduse si cum doriti sa se faca plata.

Aveti si optiunea de a lasa un feedback despre aplicatie, puteti edita profilul (mail, numar de telefon, alerte pentru producatori si produse noi sau promotii) sau vizualiza istoricul cumparaturilor.  In plus se poate sa va si inscrieti ca si producator, folosind aplicatia “sora” Taraba virtuala fermier.

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *