Deodorantul verii mele

Suntem in plina renovare in perioada asta si nu aveam timp si spatiu sa imi fac eu un deodorant, asa ca am testat unul deja facut: pe cel de la Schmidt’s. M-am hotarat la salvie si lavanda, desi au mai multe variante, dar I looove lavanda! Deodorantul indeplineste toate criteriile de pe lista mea: e natural, ambalat in borcanel din sticla si miroase tare fain. Eram entuziasmata sa ii dau o sansa.

Deo Schmidt’s (impreuna cu inca doua produse) a venit intr-o cutie “tapetata” cu carton maruntit (shredded) – o modalitate minunata de a expedia produsele in siguranta, fara niciun pic de plastic. Deja eram incantata 😊. L-am luat repede, l-am deschis si l-am mirosit: pfoooai, heaven, heaven I tell you! Miroase divin. Cateva caracteristici mi-au placut de la inceput: este foarte cremos si intra rapid in piele, aroma combinata de lavanda cu salvie nu e deloc sintetica si ma transpune relaxata intr-un lan plin de flori, iar borcanelul de sticla de 57 de gr. arata tare fancy si contine si o mini spatula pentru a fi foarte usor de folosit. Dupa mai mult de o luna de testare, pot spune ca a  trecut testul soarelui si al caldurii cu brio. Am fost cu el la birou 9 ore, am iesit in oras,  m-am plimbat prin soare si a tinut de dimineata de la 7 pana seara la 8 /9 cand am ajuns acasa, fara nicio reimprospatare. Ba chiar, dupa cateva ore bune, nu numai ca nu a cedat, dar am si fost intrebata cu ce parfum m-am dat pentru ca mirosea minunat (iar eu chiar uitasem de parfum in ziua aceea si doar deodorantul era “vinovat” pentru cat de bine miroseam 😀). 

Este 100% natural (unt de shea, bicarbonat de sodiu, pudra de arorut, unt de cacao, ulei esential de lavanda, ulei esential de salvie si vitamina E), vegan, netestat pe animale, in recipient de sticla. Nu este necesara utilizarea unei cantitati mari pe piele. Eu il am din aprilie si de abia am consumat un pic, in conditiile in care il folosesc zilnic. Deci va dura multe luni. Concluzia: imi place extrem de mult. M-am inteles foarte bine si cu Ramona de la eubio.ro (click pe verde): simpatica si receptiva la toate cerintele mele si are un blog interesant pe care il gasiti aici (click pe verde). Iar magazinul ei este plin de produse naturale, calitative, netestate pe animale, prietenoase cu mediul din toate categoriile: pentru casa, beauty, pentru mama si copil s.a.m.d. Iar pentru Constanta transportul este gratuit. 😉 Site-ul se numeste eubio.ro (click pe verde), pagina de facebook este aceasta, iar deodorantul se poate vedea aici (tot pe verde). Recomand cu drag.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *