Inamicul petelor

In epoca fast food, fast shopping, fast everything, inevitabil ma trezesc cu niste pete pe haine pe care am nevoie sa le scot….tot fast. Auzisem mai de mult de o solutie buna si naturala: sapunul pentru pete, dar nu apucasem sa il incerc. Asa ca atunci cand am avut ocazia, am profitat, tot la recomandarea Ramonei de la eubio.ro (care imi recomandase si deodorantul Schmidt’s – click aici pentru articol).

Sapunul este marca Alma Win de la Klar (link pe verde 😉), este natural, impachetat in carton, nu provoaca alergii si nu polueaza. Mi-a placut ca este usor de folosit: se umezeste zona patata, se sapuneste usor si se lasa sa actioneze cateva minute. Apoi se baga la masina de spalat.

Mi-a scos pete de mancare, de fructe si chiar de sange (no worries, toata lumea e teafara 😀). La petele dificile am repetat procedeul de mai sus. Am spalat de toate cu el: de la bluze de toate felurile la sacose textile si curata foarte bine. Nu decoloreaza, nu mi-a stricat niciun material. In acelasi timp este si bland cu mainile (iar eu o piele foarte sensibila la detergent/ sapun).

Sapunul l-am gasit in magazinul online eubio.ro, care are si pagina de facebook (click pe verde pentru linkuri 😉): un magazin foarte interesant, cu produse naturale, bio, pentru casa, pentru corp si fata si chiar si produse pentru bebelusi. Iar daca aveti nelamuriri Ramona (owner la eubio.ro) va sta la dispozitie cu sfaturi si raspunsuri sincere. Imi place ca este mereu interesata sa gaseasca cea mai buna varianta pentru santate si mediu, dar si cea mai  eficienta varianta in acelasi timp. Ii puteți scrie aici sau aici. Thumbs up pentru produs si pentru magazin!

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *