VanFruct: loc de brainstorming și relaxare

Aveam nevoie de un loc care sa ma inspire, dar sa ma si relaxeze in acelasi timp. Si cum auzisem numai de bine despre VanFruct, am mers acolo.

Dupa o scurta plimbare prin centrul orasului, am poposit pe strada Campineanu 21, acolo unde se gaseste barul de sucuri 100% naturale VanFruct. Localul este micut, dar frumos, plin de plante, fructe, lumina calda si o atmosfera tare faina per total. Mi-am luat un suc natural, facut pe loc, din ingrediente proaspete si o portie de gaufre absolut delicioasa.

La VanFruct fructele sunt tare gustoase, pentru gaufre faina este integrala, iar lapte de migdale fara aditivi, proaspat facut. Mi-a placut tare mult ca localul este centrat pe viata sanatoasa, asta incluzand nu doar meniul, ci si grija pentru natura si mediul inconjurator: toate paiele si paharele de unica folosinta sunt din plante. Iar paharele de cafea sunt din carton si cu un strat de PLA din plante. Am vorbit cu Stefan Ciubotaru – unul din proprietarii barului – si mi-a spus ca de un an de zile a renuntat la folosirea plasticului de unica folosinta si ca isi procura piele si paharele de la o firma din UK – vegware, din dorinta de a avea o afacere cat eco-friendly.

Recomand cu drag locul. Prezentarea produselor e absolut minunata, gustul e atat de buuun (daca mai stateam mult acolo cred ca incercam tot ce aveau disponibil 😌), iar atmosfera e calda si prietenoasa . Iar plantele de acolo m-au facut sa ma simt tare zen. Aici (click pe verde) puteti gasi pagina de facebook a barului/ cafenelei.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *