Relaxare cu portocale

Imi place tare mult sa folosesc sare de baie si o folosesc cat de des pot. Iubesc mirosul, felul in care imi simt pielea apoi si starea de spirit de dupa. Asa ca, atunci cand le-am vazut pe cele naturale De la Ovi, sapunuri 100% naturale (click pe verde pentru pagina de facebook) nu am rezistat sa nu testez una. 

Am comandat-o pe cea cu miros de portocale si am vorbit pe messenger cu creatorul acestui brand rugandu-l sa nu ambaleze in plastic, doar carton si hartie. Coletul a venit la cateva zile prin posta si am fost incantata sa vad ca nu a existat niciun picior (😂) de plastic in colet. Sarea este in borcan de sticla, iar ingredientele 100% naturale: sare de mare, sare de Himalaya, ulei esential de portocale. 

Am testat-o instant si mi-a placut tare mult. In primul rand m-a relaxat si energizat din prima secunda. Mirosul de portocale m-a facut sa visez cu ochii deschisi la o livada prin Grecia. Sarea s-a topit imediat in apa, iar la final am avut pielea catifelata, ca pielea de bebelus. O astfel de sare e buna si cand am o stare mai low, cand ma simt stresata sau nu am chef sa fac nimic. Dap, recomand. Are mai multe sortimente, diverse mirosuri cu diverse efecte. 💚 Are si sapunuri intersante, foarte variate, naturale si impachetate in hartie (dar contin ulei de palmier). Magazinul il gasiti pe facebook (click pe verde pentru pagina) sau fizic la adresa B-dul Independentei, Bl. 24/19, Baia Mare. Telefon: 0742 386 202. Orar: luni-sambata 9:00-18:00

Facebook Comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *