Saculeti textili de la Verde

Tin minte ca, in timpul discutiilor din cadrul unui atelier al proiectului Iulie fara plastic, am ajuns la intrebarea “cum putem sa minimalizam consumul sau sa nu mai luam pungi de plastic mici pentru produse din magazine; in ce punem produsele?” . Raspunsul pe care l-am dat cu toata inima este “in saculeti textili”. Eu am un set de nici nu mai stiu cand si sunt foarte practici, foarte usor de utilizat, testati cu succes in piata, in Mega Image, in Auchan si chiar in concedii prin tara si prin afara ei. Despre setul meu si de unde l-am achizitionat puteti citi aici (click pe verde)

Iar acum vreau sa va povestesc despre cei pe care i-am daruit unei prietene ce isi dorea mult setul ei personal. Imi place sa sa sustin si sa prezint diverse afaceri locale ce au grija de natura, asa ca mereu sunt in cautare de “furnizori” 😁  Si, potrivit zicalei “cine cauta, gaseste”, am ajuns pe pagina de facebook Verde unde am dat peste o gramada de saculeti textili. Am comandat 5 de mai multe dimensiuni din bumbac natur (neinalbit). 

Materialul arata bine, saculetii sunt trainici, dar si usori si nu trag la cantar. Se inchid cu un snur si se spala bine la masina. Pe pagina gasiti mai multe dimensiuni si chiar si unii din material transparent, dar cel mai bine este sa folosim bumbac si materiale naturale. Eu am optat pentru livrare prin posta si au venit intr-o  cutie de carton, fara ambalaj aditional si fara plastic, dar, in Bucuresti, exista si optiunea de livrare personala.  Recomand calduros (ca tot sunt 30 de grade afara 😂) saculetii textili de la Verde (click pe verde 😁 pentru pagina de facebook & shop).

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *