Transportor de tacamuri

De cativa ani tot  predic refuzarea plasticului de unica folosinta si inlocuirea sa cu lucruri reutilizabile, durabile si care arata mult mai fain. Asa ca, atunci cand am gasit intr-un concediu tacamuri din bambus (lingura, furculita si betisoare pentru mancare asiatica), le-am cumparat instant.  Si cum le iau cu mine de cate ori ies in oras si exista posibilitatea sa mi se faca foame, trebuia sa le gasesc si o husa ok in care sa le pun.

Initial ma gandeam sa incerc sa fac singura una, dar timpul trecea si nu reuseam sa ma apuc de ea. Asa ca mi-am amintit ca cei de la REDU(click pe verde pentru a ajunge pe pagina lor) fac niste lucrusoare foarte frumoase si calitative din materiale recuperate de la diverse textile. Astfel bucatile de material in stare foarte buna ajung sa dea suflet unor lucruri foarte faine si nu maresc numarul deseurilor. Am luat imediat legatura cu cei de la REDU (click pe verde pentru pagina lor de facebook) si am dat comanda de doua transportoare pentru tacamuri (plus o borseta geniala despre care am sa vorbesc in alta postare). M-au intrebat daca am preferinte de culoare si apoi s-au pus pe treaba. In cateva zile mi-a venit pachetul (fara plastic, doar carton 👍) si am topait incantata: totul era foarte frumos si foarte bine facut.

Transportoarele au culorile dorite: unul rosu si unul portocaliu, niste nasturi foarte chic si interior impermeabil. Cusaturile sunt trainice; totul este calitativ. Se spala usor, nu se decoloreaza si nu raman pete: am bagat o lingura cu urme de grasime in el si parea patat, dar, dupa spalare, nici nu as fi zis ca a fost ulei acolo. Arata fancy si mi-e drag sa le scot in lume 😁. In plus poate fi un subiect interesant de conversatie.

Recomand cu drag. Eu sunt foarte multumita de tot ce am comandat de la REDU (click pe verde pentru pagina lor de facebook) si sunt sigura ca le voi pastra ani de zile. In plus va puteti personaliza cum doriti lucrurile: dimensiuni, culoare, print, etc. Cei de la REDU (click pe verde pentru instagram) sunt mereu deschisi provocarilor – am comunicat usor si productiv cu ei (prin mesaj privat pe facebook) 💚

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *