Ata dentara fara plastic

De la cateva YouTube-rite din playlist-ul meu am aflat ca exista ata dentara fara plastic, in cutiute de carton. Am balosit instant 😂 si am inceput sa caut si la noi in tara. Nu am gasit nimic, sa iau din afara era destul de scump, what to do, what to do..? Asa ca am apelat la Ioana Tanase, de la Alternative blue (in magazin online romanesc fara plastic despre care puteti citi aici) si de la care am si saculetii textili (detalii aici).

Ioana mi-a confirmat ca da, are de gand sa aduca un asemnea produs in magazinul ei, so, am stat cu ochii pe site si cum a aparut, cum am facut comanda 😂. In primul rand mi-a placut extrem de mult ca nu a trebuit stau stresata ca ma trezesc cu vreun plastic in colet, magazinul fiind  100% eco.  Ata a venit prin curier, intr-un plic din hartie (fara bulele alea buclucase), impachetata bine intr-o bucata de hartie (shredded paper) si a ajuns intreaga. Ceea ce demonstreaza a mia oara ca plasticul nu este necesar tot timpul.

Am desfacut cu grija cutiuta in care se afla ata si am descoperit o sticluta (de sticla 😁) cu capac de metal care continea 30 de metri de ata neagra. Pe cutie am descoperit din ce este facuta: bambus crescut si recoltat sustenabil, carbune obtinut din bambus si ulei esential de menta. O folosesc zilnic de cand am luat-o si sunt mega incantata de ea. Curata foarte bine, nu imi mai sangereaza gingiile (ca la cele clasice cu care reuseam sa ma tai instant), lasa o senzatie de proaspat, mentolata si e rezistenta. Si iubesc, iubesc faptul ca este si prietenoasa cu natura: 100% biodegradabila, in ambalaj 100% reciclabil si compostabil. Este fabuloasa și dureaza foarte mult, iar de gasit o gasiti aici (click pe verde)

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *