Cafeneaua Miau: pisici, smoothies si desene pe pereti

Vremea este  tocmai buna acum pentru o relaxare la o terasa buna, la o vorba, la un pahar de ceva bun. Si daca v-ati saturat de locurile de pana acum, va propun ceva deosebit: cafeneaua Miau.

Cafeneaua acesta este preferata mea in primul rand pentru ca, asa cum ii spune numele, e plina de pisici. Pisici salvate de pe strada, din diverse situații periculoase pentru ele, castrate, tratate si bine ingrijite. Si mai ales prietenoase, jucause, relaxate si de toate marimile 😂.

Apoi, un alt motiv pentru care a fost dragoste la prima vedere la Miau: smoothie-urile, OMG, smoothie-urile. Sanatoase, 100% naturale, 100% vegane si absolut delicioase. Adica as fi baut vreo 4.😁 Si ce m-a extaziat maxim a fost componenta prietenoasa cu mediul: la bauturile noastre am primit paie de inox. Toata lumea primea paie de inox, iar in cafenea se pot cumpara sacose textile superbe, pictate de o persoana foarte talentata. Cafeneaua se straduieste sa lase in urma cat mai putine deseuri. 💚

Si bonus la tot ce am povestit este curtea simpatica, cu canapele comode, frumos colorate, cu bolta racoroasa unde ne putem zenui in voie, mangaia animalute simpatice si ne rasfatam cu bunatati. Iar interiorul este si el wow: picturile  din fiecare camera sunt absolut geniale! I just love them! Adresa unde gasiti toate minunile este strada Intre Garle, nr.7, Bucuresti, de asemenea nu uitati pagina de facebook (click pe verde).

Cafeneaua Miau este visul unei colege de facultate devenit realitate. Iulia este o persoana inimoasa, creativa, care a fost decisa de cand o stiu sa faca tot ce poate pentru animalutele fara stapan si pentru natura. Visul ei continua cu realizarea unui pet hotel cu preturi mai blande decat cele de pe piata si a unei asociatii pentru a salva mai multe suflete. Momentan sunt la capacitate maxima si nu mai pot primi alte pisicute, insa daca puteti dona mancare sau nisip, ar fi de ajutor. Miau exista de 4 ani si îmi doresc sa existe for ever si sa se extinda. 😽

Facebook Comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *