Flori de sfanta Marie

Incep prin a ura un maaare “la multi ani” tuturor Mariilor, Marinilor si altor sarbatoriti ai zilei de azi. Sa aveti petrecere frumoasa cu multe bunatati si muzica buna.

Si cum aproape toata lumea are pe cineva drag cu numele acesta, florile sunt musai azi. Asa ca vin cu o poveste de #noplastic (va asteptati?! 😂): de mult timp m-am obisnuit sa rog la florarie sa nu imi mai impacheteze florile in folia aia de plastic, eventual sa lase doar un snur la ele si atat. Mai natural si mai frumos mi se pare mie. In plus, plasticul acela le coace mai repede pe caldura. 

Dar anul trecut, de 8 martie, am avut chiar o surpriza placuta cand am rugat sa nu mi le puna in plastic si le-au impachetat frumos intr-o hartie de ziar antichizat.  Am fost mega incantata 😊. (Atentie insa sa nu fie plastic ce imita hartia, ca am primit si asa. Uff!) Asa ca, anul acesta va propun o mica provocare: fara flori in plastic. Punem si hastag: #farafloriinplastic si ne vedem pe instagram sau facebook. 😉 Sa curga sampania!!!

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *