Sticla de apa reutilizabila

Am primit in dar o sticla de inox pentru apa acum vreo 2-3 ani si de atunci sunt iremediabil indragostita de ea. Si fiindca nu voiam sa o impart cu nimeni 😂, am cautat sa mai cumpar una si pentru iubitul meu, dar in culoarea lui preferata. Asa ca am ales una de inox, la 800 de ml pe care am gasit-o la eMag.

Am putut sa o iau de la sediu si am evitat transportul si ambalarea excesiva. Pro: mi-a placut ca are 800 ml si ca a venit intr-o cutie de carton.  Sticla era (si inca este 😀) de inox, cu un capac de plastic, ce are un buton pe care se apasa si se deschide. Iar in interior are o mica sita (care cred ca are rol de filtrare, de exemplu la un smoothie).  E foarte fain ca e din inox pentru ca pastreaza lichidele foarte reci, iar vara e minunat. E tare interesant si mecanismul ala de deschidere a sticlei, desi mi se pare un pic cam fragil. Contra: in cutia de carton, era si o punga total inutila. In plus apa abia curge prin tamburusul ala de la mecanismul de deschidere, asa ca trebuie deschis capacul de tot pentru a bea mai mult de o picatura (desi gatul este mult prea larg si cam curge si pe langa). Un smoothie nu stiu cum ar curge. O recomand doar daca aveti preferinte de culoare, doriti o sita la sticla sau va incanta cat lichid incape. Si o gasiti aici.

Daca nu aveti criterii fixe, atunci recomand mai degraba sticla de inox de la alternative.blue – un magazin romanesc,online, dar mai ales fara plastic. Am mare incredere in produsele lor, am luat de mai multe ori si am fost foarte multumita. Si stau mereu linistita ca nu primesc vreun ambalaj de plastic. Iar sticla e frumoasa si tare practica pentru ca are gatul mai larg si poti bea pe saturate, iar dopul e foarte zdravan. O gasiti aici (click pe verde).

Si o alta recomandare merge catre magazinul Decathlon unde la o simpla cautare gasiti mai multe sticle de inox si chiar si dop de rezerva. Click aici, aici, aici si aici pentru a le vedea (apasati pe verde 😉). Se gasesc pentru toate buzunarele si puteti sa le luati direct din magazin, evitand transportul si pungile de ambalare.

Facebook Comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *