Săpun de casă și cosmetice cu ingrediente naturale

De câțiva ani am renunțat la geluri de duș sau șampoane din comerț. Ah, dar nu vă neliniștiți, nu se adună muștele în jurul meu 😂. Doar am schimbat aceste produse cu unele 100% naturale, în ambalaje care nu poluează: în loc de șampon lichid folosesc șampon solid și în loc de gel de duș săpunuri naturale, care miros genial și care îmi lasă pielea sanatoasă și fericită.

Am mai vorbit pe blog despre diverse produse de genul, iar astăzi vreau să vă aduc în atenție unele absolut minunate de la Săpun de casă și cosmetice cu ingrediente naturale (click pe verde; pfu, încercați să spuneti asta dintr-o singură suflare 😋). Alexandra face niște săpunuri foarte mișto din ingrediente 100% naturale, multe provenind din gradina sa, vegane, ambalate doar într-o mică bucată de hartie pentru a nu produce deșeuri. Îmi place tare că se joacă cu texturi, culori și forme, se informează mereu și caută să vina cu ceva nou.

Eu am avut până acum de 2 ori săpunuri de la ea. Preferatul meu all time este cel cu vin și scorțișoară care miroase absolut demențial. Și e perfect pentru vremea asta pentru că mă energizează și mă face să intru în spiritul sărbătorilor ⛄: vin rosu de țară, scorțișoară, portocală, anason stelat, ulei de măsline, unt de cocos, unt de shea, unt de cacao, ulei de ricin. Și cel cu soia, okara și tărâțe de grâu e tare blând cu pielea, mai ales că eu am piele uscată și miroase a scorțișoară și mentă. Ei, nu-i așa că sunt niște delicioșienii?! Singurul lucru pe care trebuie sa îl țineți minte este că e musai musai să nu stea în apă și să aibă o săpunieră rară, eventual din lemn. Pagina de Facebook a Alexandrei se numește Săpun de casă și cosmetice cu ingrediente naturale (click pe verde) și ea răspunde prompt la orice întrebare.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *