Cadouri cu suflet de Crăciun

Am vorbit despre brăduț (click aici), despre ornamente cu tradiție (click aici), iar acum partea mea preferata: cadourile.

Întotdeauna am preferat cadourile făcute din suflet, handmade, personalizate și  prin care se vede cât de mult ne este drag de persoana respectivă. Nu am fost niciodată o fană a cadourilor în serie, made in China.

Așa că și de Crăciunul acesta m-am ghidat după aceleași principii și am făcut cu drag cadouri de suflet, pe care vreau sa vi le sugerez și vouă:

  • în loc să tot cumpărăm diverse lucruri care să stea aruncate într-un colț apoi, mai bine oferim experiențe. Eu i-am luat boyfriend-ului un voucher cadou cu un bilet la Muzeul Simțurilor de la Afi Palace Cotroceni. Și este valabil un an întreg. A fost super încântat
Voucher Muzeul Simțurilor
  • apoi sugerez un cadou personalizat: eu am primit de la el un hanorac minunat, in culoarea mea preferată și făcut de către echipa minunată de la REDU – o întreprindere care transformă bucăți de textile recuperate în lucruri minunate, pentru a nu ajunge sa mărească numărul deșeurilor. Honoracul este inedit și special făcut pe mărimea mea și în culorile preferate. Și este ceva ce nu se mai găsește pe nicăieri 😊.
Hanorac personalizat din textile recuperate de la REDU
Gluga asortata cu piesa de rezistență din fața, cu steluțe, flamingo, păpădii
  • o altă categorie de cadouri este cea care face parte din categoria jocurilor.  De ziua prietenului meu i-am făcut o mică hartă pe o felicitare și am organizat un mic treasure hunt. A fost hazul de pe lume. Iar prietenelor mele le-am luat bunătăți la vrac și le-am ambalat frumos, cu etichete pe care le-am scris cu drag și le-am legat cu fundițe. A fost o bucățică din sufletul meu pusă acolo, iar prietenele mele au apreciat foarte mult.
Ce face omul cu mâna lui….e bine primit 😄!

Ei, ce cadouri faceți anul ăsta?

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *