Periuțe de bambus esennoua

Rămăsesem fără periuțe de dinți și pusesem de mult ochii pe cele de la esennoua (click pe verde pentru a ajunge in magazinul virtual de pe Instagram) pentru că arătau foarte fain (da, uneori am mici tresăriri de superficialitate 😅) și erau din bambus. Așa că nu am stat prea mult pe gânduri și am și comandat.

Esennoua (click pe verde pentru a ajunge in magazinul virtual de pe Instagram) este un magazin online românesc fără plastic, așa că periuțele au venit într-un plic de hârtie, ambalate in carton, totul fiind foarte prietenos cu natura. Prima impresie a fost foarte bună: după ce am scos periuțele din cutiuțele lor, am dat de încă o “mânecuță” de hârtie în care tronau și apoi le-am văzut: una cu peri negri și codiță în aceeași culoare, iar cealaltă cu peri albi și codiță alba. Forma mi se pare un pic aerodinamica: pot sta foarte bine in picioare. Îmi place că perii sunt medii din punct de vedere al durității și simt că îmi curăță bine dinții, dar în același timp nu îmi rănesc gingiile. Și fiindcă perii sunt destul de tari, nu se deformează repede. Iar codița este protejată de vopseaua de pe ea.

Daca sunteți la începutul tranziției de la peria de plastic la cea de bambus, am două sfaturi pentru ca aceasta din urma să țină mai mult: să nu apăsați la fel de mult pe ea ca la cea de plastic și să nu o țineți în suport umed/ ud.

După ce perii se deformează și peria trebuie schimbata, putem scoate perii din ea, iar codița o punem în pământ să se descompună sau in ghivece în care am plantat diverse semințe și putem scrie pe ea ce fel de plante urmează a ieși. 😊🌾 Cei de la esennoua (click pe verde pentru a ajunge in magazinul virtual de pe Instagram) sunt foarte drăguți și răspund repede și detaliat. Așa că, dacă aveți nelămuriri, nu ezitați să îi întrebați.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *