Seneca anticafe

Auzisem de mult timp de Seneca anticafe (click pe nume pentru link) și toți oamenii care dăduseră pe acolo îmi povesteau cat de frumos e. Dar nu am reușit să ajung pe acolo până nu am căutat o carte foarte faină (despre care o sa scriu în altă zi) pe care voiam să o iau efectiv din librărie, pentru a evita transportul și pe care am găsit-o doar acolo.

Am ajuns acolo pe la prânz și am stat câteva ore bune, desi, sincer, nu știu cat de repede a trecut timpul. Mi-a plăcut locul și vibe-ul din prima clipa în care am ajuns: totul era învăluit într-o lumină caldă, atmosferă era extrem de relaxantă și personal prietenos, zâmbitor. Seneca este un amestec minunat intre librărie, biblioteca, loc în care poți munci liniștit la diverse proiecte și loc de zen și discuții mișto.

Lucrurile stau un pic diferit la Seneca față de o cafenea. In primul rând plata se face pe timp: 12 lei ora (cu reduceri pentru studenți și elevi detalii aici, click pe verde), iar în acest timp putem citi orice carte de acolo, fără să fie nevoie neapărat să o cumpărăm, putem să jucăm jocuri, să lucrăm pe laptopul nostru sau chiar pe pc-urile lor, putem sa ne pierdem la povesti cu orele, sau putem sa ne facem teme, proiecte etc. In prețul ăsta ne bucuram și de crănțănele (biscuiți, covrigei, fructe, chiar și legume) și beutură 😁 (limonadă, ceaiuri de toate felurile, apă) cât ne poftește inima.

Marea mea plăcere a fost să descopăr câte cărți despre om, mediu, animale au. Cei de la Seneca anticafe sunt foarte implicați pe partea de mediu: reciclează, cu resturile de la bucătărie fac compost, țin ateliere despre mediu. Au fost parteneri pasionați in proiectul Iulie fără plastic de la început (proiect început de Simona Maria Pop de la Cutia de carton, Emilia Priceputu – activa pe facebook și Instagram și de mine 😊 – click pe verde pentru linkuri).

In plus au o grămadă de cărți interesante din toate domeniile. Multe dintre aceste cărți nu le-am văzut decât la Seneca sau online. Dar prefer să mă duc la Seneca sa le vad, să le răsfoiesc, să mă hotărăsc daca dau sau nu banii pe ele sau nu și să mă și relaxez în același timp cu bunătăți sub nas și muzică bună. Recomand cu drag, e un loc în care voi reveni cat pot de des. Pentru mai multe informații vă las linkul aici și puteți întreba și pe pagina de facebook (click pe verde). Oamenii care se ocupa de anticafenea răspund repede, drăguț și cu detalii. 😊

Aceasta este masă cu pc-uri pentru lucru online. Și au și o camera de liniște dacă avem nevoie pentru o mai buna concentrare, fără niciun extra cost.

Reciclare ca la carte + compost 💚

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *