BB cream natural în borcanel de sticlă

Vine vara, bine-mi pare! Hmmm, adica a venit deja. Și cum presimțeam căldura și soarele arzător, pe lângă pălărie și crema de soare cu FPS (care e musai pentru a preveni arsurile și chiar cancerul de piele; nu e ceva opțional), am considerat că este cazul de o extra protecție pentru ten.

În borcănelul acela mic este impricinata. 😁

Așa că am căutat un BB cream natural, care să aibă și protecție solară și să fie și într-un ambalaj reutilizabil sau sustenabil (adică nu plastic 😊). Și l-am găsit la Aimea cosmetice naturale. Ingredientele acestui BB cream sunt foarte mișto: ulei de Jojoba (care e bun pentru toate tipurile de ten), vitamina B3, pudra de orez, vitamina E, absolut de neroli (care are proprietăți antirid și tonifiante) și filtru solar mineral care protejează UVA și UVB (nu conține nano particule). Mai multe detalii aici.

Nu va speriați daca vi se pare prea portocaliu, e doar efectul camerei

Eu am ales testerul care vine într-un borcanel din sticlă de 10 ml pentru a vedea cum e și dacă ne înțelegem. Si, deși mi-am dat cu el zilnic de câteva săptămâni, încă mai am destul: e foarte spornic – asta a fost primul plus. Al doilea a fost că s-a armonizat foarte bine cu tenul meu și culoarea acestuia și lasă un efect de porțelan. Și îmi place că este și corector, așa că nu am simțit nevoia să mai adaug alt corector și, uneori, nici anti cearcăn (eu oricum nu sunt adepta unui machiaj full face decât la ocazii…uneori 😁). Are un finish natural, nu este efectul de mască și cred că e bun și pentru tenul gras pentru că matifiază. Ascunde bine roșeața, coșurile mici și chiar cearcănele ușoare.

Eu, având tenul uscat by default, trebuie să îl hidratez bine bine cu o crema hrănitoare și apoi să îl răsfăț cu BB cream-ul, altfel îmi arată tenul și mai uscat. Dar e foarte ok așa, pentru că prima oară mă dau cu cremă de protecție solară și apoi cu el. La prima aplicare am fost un pic botoasă pentru că am incercat sa îl aplic cu degețele și, cum eu nu sunt o maestră in ale make-up-ului și nici nu am o dexteritate fenomenală, nu am reușit să îl tapotez bine in piele până s-a uscat și nu s-au așezat ok pe fața mea. Dar a fost doar o problemă de tehnică, pentru că a doua oară am aplicat cu pensula, am blenduit bine bine și s-a așezat minunat. I love it. E vegan, natural, românesc, netestat pe animale. A venit așa cum am cerut: împachetat fara plastic. 🌿💃

Behind the scenes 🐈

Testerul este în borcanel din sticlă și îl găsiți aici (click pe verde), dar varianta full size este în plastic (o găsiți aici – click pe verde), așa că aveți grijă să scrieți că îl doriți într-un recipient din sticlă. Dana, owner la Aimea este foarte înțelegătoare și se pliază pe cerințele omului fara probleme, plus că răspunde la orice întrebare. Magazinul online este aici (click pe verde), iar pagina de facebook aici. Și dacă îl incercati spuneți-mi în comentarii cum vi se pare. 😊 (Simt nevoia sa precizez un lucru: chiar daca BB cream-ul are protecție solară, cel mai bine este sa nu va lăsați doar in baza sa și să aplicați înainte o cremă testată pentru protecție solară. Nu e de glumă cu soarele arzător)

“Msooo, let’s play, play!”

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *